Balett N/F – tisdag 18:00-19:00

Elevshower

Terminen avslutas med elevshower på Lidingö Stadshus. Samtliga grupper inbjuds att medverka vid minst två tillfällen. Mer info nedan mot slutet av terminen. Föreställningarna är ca 60 min långa.
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Går man på F-nivå eller högre och är borta mer än 3 ggr under en termin, måste man höra med dansläraren att man kan dansen tillräckligt bra för att vara med i showen.

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
PRÄSTKRAGE-showen 1Söndag 4/611:15
PRÄSTKRAGE-showen 2Söndag 4/612:45

Genrep söndag 4/6 kl 9:00-11:00

Högre nivåer (grupper som kräver audition) har även genrep fredag kväll 2/6

Scenkläder till elevshowen:

Den äldre balettgruppen kommer dansa till en vals (Once Upon a December) från den tecknade filmen Anastasia. Numret kommer vara inspirerat av speldosan som spelar en central roll i filmen och ni kommer spela figurerna som dansar i speldosan. Dockor som kommer till liv är ett återkommande tema i den klassiska baletten och finns exempelvis i Coppélia som bland annat handlar om en mekanisk docka som kan vridas upp och därmed dansa.
Ni kommer behöva ordna kläderna själva och ni kommer ha färgkombinationen ljusgrönt-vitt. Ljusgröna knäkorta shorts/kjol/klänning, ljusgrön eller vit skjorta/blus, vita tights/leggings och vita strumpor/balettskor. Håret ska flätas i en eller två flätor. Eventuellt har jag också tänkt att vi sminkar ansikten dockinspirerat: vitt ansikte, röd putmun, röda kinder, markerade ögon och ögonbryn.
Extra rep tisdag 30/5 kl 18:00-18:30

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.
Elev:*
Medverkan vid elevshow:*
E-mail:*
Ev. övrig info ang elevens medverkan