KnatteMIX 6-7 år – måndag 17:00-17:45

Elevshower

Våra knattegrupper (2-7 år) inbjuds att medverka i KNATTARNAS show i slutet av varje termin – i sal 4, Lidingö Danscenters lokaler i Torsvik.
För att alla ska få möjlighet att se våra fantastiska knattedansare måste vi göra flera föreställningar, uppdelade på två olika shower. Varje show gör då tre föreställningar efter varandra. Föreställningarna är ca 30 min långa.
Det är viktigt att barnen som ska medverka är med i samtliga tre föreställningarna – det brukar de orka
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Eftersom det kan bli utsålt till samtliga föreställningar och att alla barn ska få möjligheten att ha någon anhörig på någon av föreställningarna, ger vi er chansen att köpa totalt tre biljetter/barn innan det allmänna biljettsläppet.
Efter dessa två tillfällen är det fritt fram för alla att köpa hur många biljetter som helst av det som finns kvar.
Extra försäljningstillfällen endast för knatteshowen, i receptionen i Torsvik:

Lördag 24/3 kl 10:45-11:30

Tisdag 27/3 kl 17:00-17:45

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
BLÄCKFISK-show 1Söndag 20/510:30
BLÄCKFISK-show 2Söndag 20/511:15
BLÄCKFISK-show 3Söndag 20/512:00

Genrep innan föreställningarna den 20/5 kl 9:30

Scenkläder till elevshowen:

Hej alla föräldrar och elever i KnatteMix 6-7år, måndagar 17:00-17:45 och KnatteMix 5-7år, torsdagar 17:15-18:00!
Snart är det dags för dansshow och jag hoppas att ni ser fram emot den lika mycket som jag gör! Nedan följer en lista med de kläder vi ska uppträda i på showen:
Havn´t met you yet – Michael Bublé
Denna dans kommer vi att framföra iklädda svarta byxor och en vit tröja. Långärtmat eller kortärmat är valfritt. Det ska vara sköna kläder som ert barn känner sig säker och bekväm att dansa i. Från dansskolan kommer ditt barn att få låna en käpp, en svart hatt och en svart fluga.
I believe in love – Lily Collins
Under detta framträdande ska vi ha på oss svarta byxor och en röd tröja. Långärtmat eller kortärmat är valfritt.  Precis som i första dansen, ska kläderna vara sköna och bekväma att dansa i. Från dansskolan kommer ditt barn att få låna en röd solfjäder.
Ingen ska behöva åka iväg och handla nya kläder endast för showens skull. Om ni upplever att ni inte har passande kläderna hemma, kolla med en kompis eller hör av er till dansskolan. Vi har möjligtvis något vi kan låna ut.
Om ni har några frågor kan ni mejla info@lidingodanscenter.se eller höra av er till mig: andrea.e.andersson@hotmail.com.
Varma hälsningar,
Andrea Andersson

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.