KnatteMIX 4-5 år – onsdag 17:00-17:45

Elevshower

Våra knattegrupper (2-7 år) inbjuds att medverka i KNATTARNAS show i slutet av varje termin – i sal 4, Lidingö Danscenters lokaler i Torsvik.
För att alla ska få möjlighet att se våra fantastiska knattedansare måste vi göra flera föreställningar, uppdelade på två olika shower. Varje show gör då tre föreställningar efter varandra. Föreställningarna är ca 30 min långa.
Det är viktigt att barnen som ska medverka är med i samtliga tre föreställningarna – det brukar de orka
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Eftersom det kan bli utsålt till samtliga föreställningar och att alla barn ska få möjligheten att ha någon anhörig på någon av föreställningarna, ger vi er chansen att köpa totalt tre biljetter/barn innan det allmänna biljettsläppet.
Efter dessa två tillfällen är det fritt fram för alla att köpa hur många biljetter som helst av det som finns kvar.
Extra försäljningstillfällen endast för knatteshowen, i receptionen i Torsvik:

Söndag 22/10  kl 10:30 – 11:15

Onsdag 25/10 kl 17:30 – 18:15

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
POLKAGRIS-showen 1Söndag 10/1210:30
POLKAGRIS-showen 2Söndag 10/1211:15
POLKAGRIS-showen 3Söndag 10/1212:00

Genrep innan föreställningarna den 10/12 kl 9:30

Scenkläder till elevshowen:

Hej!
Det är snart dags för show på Lidingö Danscenter och för att det ska bli en så bra och effektfull föreställning som möjligt vore det bra om barnen kan ta med sig lite kläder hemifrån. Alla barn är med i båda danserna.
Knattemix 4-5 år:
– ”Jag trodde änglarna fanns” : svarta byxor och vit tröja/top/klänning som tas med hemifrån. Glitter som accessoar finns på plats.
– ”Black Betty”: Svarta byxor(samma i båda danserna) och svart överdel. Accessoar finns på plats.
Det vore toppen om kläder kan tas med till den sista danslektionen på terminen så att barnen hinner dansa med kläder och vi kan hjälpa till om någon skulle sakna något. Tänk också på att barnen ska klara av att byta om utan alltför mycket hjälp. Undvik gärna skosnören och kläder med mycket knappar. Ta vad ni har hemma, det viktigaste är att barnen känner sig fina och tycker det är kul!
Hälsningar,
Maria Pihl & Tove Ahl

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.