KnatteStreet 5-7 år – lördag 11:30-12:15

Elevshower

Våra knattegrupper (2-7 år) inbjuds att medverka i KNATTARNAS show i slutet av varje termin – i sal 4, Lidingö Danscenters lokaler i Torsvik.
För att alla ska få möjlighet att se våra fantastiska knattedansare måste vi göra flera föreställningar, uppdelade på två olika shower. Varje show gör då tre föreställningar efter varandra. Föreställningarna är ca 30 min långa.
Det är viktigt att barnen som ska medverka är med i samtliga tre föreställningarna – det brukar de orka
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Eftersom det kan bli utsålt till samtliga föreställningar och att alla barn ska få möjligheten att ha någon anhörig på någon av föreställningarna, ger vi er chansen att köpa totalt tre biljetter/barn innan det allmänna biljettsläppet.
Efter dessa två tillfällen är det fritt fram för alla att köpa hur många biljetter som helst av det som finns kvar.
Extra försäljningstillfällen endast för knatteshowen, i receptionen i Torsvik:
Tisdag 28/3         17:00 – 17:45
Onsdag 29/3        17:00 – 17:45

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
Knattarna blaBlå-Knatteshow 1Söndag 21/514:45
Blå-Knatteshow 2Söndag 21/515:30
Blå-Knatteshow 3Söndag 21/516:15

Genrep innan föreställningarna den 21/5 kl 13:45

Scenkläder till elevshowen:

Hej alla föräldrar i KnatteStreet 5-7 år, lördagar 11:30-12:15!
Snart är det dags för vårshowen och jag hoppas att ni ser fram emot den lika mycket som jag gör! Nedan följer en lista på de kläder vi ska uppträda i på showen:
Den första dansen: Airplanes
Denna dans kommer vi att framföra iklädda jeans och en svart T-shirt. Det ska vara sköna kläder som ert barn känner sig säker och bekväm att dansa i. Vi vill gärna undvika accessoarer på scenen då det kan bli så lätt att de ramlar av under framträdandet eller tappas bort mellan ombytena.
Den andra dansen: Gibberish
I detta framträdande ska vi ha på oss svarta byxor och en röd tröja, kortärmat eller långärmat är valfritt. Precis som i första dansen, ska kläderna vara sköna och bekväma att dansa i.
Ingen ska behöva åka iväg och handla nya kläder endast för showens skull. Om ni upplever att ni inte har passande kläderna hemma, kolla med en kompis eller hör av er till dansskolan. Vi har möjligtvis något vi kan låna ut som skulle passa.
Om ni har några frågor kan ni mejla info@lidingodanscenter.se eller höra av er till mig: andrea.e.andersson@hotmail.com.
Varma hälsningar
Andrea Andersson

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.
Elev:*
Medverkan vid elevshow:*
E-mail:*
Ev. övrig info ang elevens medverkan