KnatteStreet 5-7 år – tisdag 17:00-17:45

Elevshower

Våra knattegrupper (2-7 år) inbjuds att medverka i KNATTARNAS show i slutet av varje termin – i sal 4, Lidingö Danscenters lokaler i Torsvik.
Så att alla ska få möjlighet att se våra fantastiska knattedansare måste vi göra flera föreställningar. För att det inte ska bli för många föreställningar för varje elev delar vi upp knattegrupperna i två olika shower.
Varje show gör då tre föreställningar efter varandra. Varje föreställning är ca 30 min.
Det är viktigt att barnen som ska medverka är med i samtliga tre föreställningar – det brukar de orka.
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Meddela dansläraren om du vill och kan medverka i showen – eller ej. Antingen på lektionstid eller via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Eftersom det kan bli utsålt till samtliga föreställningar och att alla barn ska få möjligheten att ha någon anhörig på någon av föreställningarna, ger vi er chansen att köpa totalt tre biljetter/barn innan det allmänna biljettsläppet.
Efter dessa två tillfällen är det fritt fram för alla att köpa hur många biljetter som helst av det som finns kvar.
Extra försäljningstillfällen endast för knatteshowen, i receptionen i Torsvik:

Torsdag 17/10

Tisdag 22/10

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

Scenkläder till elevshowen:

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.

[ninja_form id=77]