MIX 7-9 år N/F – söndag 17:00-18:00

Elevshower

Terminen avslutas med elevshower på Lidingö Stadshus. Samtliga grupper inbjuds att medverka vid minst två tillfällen. Mer info nedan mot slutet av terminen. Föreställningarna är ca 60 min långa.
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Går man på F-nivå eller högre och är borta mer än 3 ggr under en termin, måste man höra med dansläraren att man kan dansen tillräckligt bra för att vara med i showen.

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
FLINTA-showen 1Lördag 16/1216:30
FLINTA-showen 2Lördag 16/1218:00

Genrep lördag 16/12 kl 14:15-16:15

Högre nivåer (grupper som kräver audition) har även ljusrep fredag kväll 15/12

Scenkläder till elevshowen:

Hej alla föräldrar och elever i Mix7-9år, söndagar 17:00-18:00!
Snart är det dags för julshowen och jag hoppas att ni ser fram emot den lika mycket som jag gör! Nedan följer en lista på de kläder vi ska uppträda i på showen:
Chained to the rhythm – Katy Perry
Denna dans kommer vi att framföra iklädda svarta och guldiga kläder.  Det ska vara sköna kläder som ert barn känner sig säker och bekväm att dansa i. Vi vill gärna undvika accessoarer på scenen då de lätt kan ramla av under framträdandet eller tappas bort mellan ombytena.
What you made me do – Taylor Swift
Under detta framträdande ska vi ha på oss svarta byxor och en svart  långärmad tröja. Precis som i första dansen, ska kläderna vara sköna och bekväma att dansa i.
Ingen ska behöva åka iväg och handla nya kläder endast för showens skull. Om ni upplever att ni inte har passande kläderna hemma, kolla med en kompis eller hör av er till dansskolan. Vi har möjligtvis något vi kan låna ut.
Om ni har några frågor kan ni mejla info@lidingodanscenter.se eller höra av er till mig: andrea.e.andersson@hotmail.com.
Varma hälsningar,
Andrea Andersson

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.