MIX 11 år – uppåt F – onsdag 18:45-19:45

Elevshower

Terminen avslutas med elevshower. Samtliga grupper inbjuds att medverka vid minst två tillfällen. Mer info nedan mot slutet av terminen. Föreställningarna är ca 60 min långa.
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Går man på F-nivå eller högre och är borta mer än 3 ggr under en termin, måste man höra med dansläraren att man kan dansen tillräckligt bra för att vara med i showen.

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
BOUNCE 1Lördag 15/1216:45
BOUNCE 2Lördag 15/1218:15

Genrep lördag 15/12 kl 14:30-16:30

Högre nivåer (grupper som kräver audition) har även ljusrep fredag kväll 14/12

Scenkläder till elevshowen:

Dear future husband: Klänningar, helst i ljuse färger (tenk sommarklänning, och kom ihåg att ni måste kanna röra er i dom!)

Way down: Svarta tights, helst en rutig skjorta, (om ni inte har det så fungerar det med en mörk färg), svart linne, ansiktssmink, ev smink på armarna med.

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.