MIX 11 år – uppåt F – onsdag 18:45-19:45

Elevshower

Terminen avslutas med elevshower på Lidingö Stadshus. Samtliga grupper inbjuds att medverka vid minst två tillfällen. Mer info nedan mot slutet av terminen. Föreställningarna är ca 60 min långa.
Deltagandet i elevshowen är frivilligt och gratis för de medverkande. Vi finansierar showerna genom biljettförsäljning till alla som vill komma och titta på våra fantastiska elever. Mer info hittar du här – biljetter. OBS vissa föreställningar brukar bli slutsålda.
Medverkan är givetvis frivillig. Meddela dansläraren via formuläret nedan om du vill och kan medverka eller ej.
Går man på F-nivå eller högre och är borta mer än 3 ggr under en termin, måste man höra med dansläraren att man kan dansen tillräckligt bra för att vara med i showen.

Show/föreställningar gruppen medverkar i:

 
MARMOR-showen 1Söndag 17/1211:15
MARMOR-showen 2Söndag 17/1212:45

Genrep söndag 17/12 kl 9:00-11:00

Högre nivåer (grupper som kräver audition) har även ljusrep fredag kväll 15/12

Scenkläder till elevshowen:

Hej!
Det är snart dags för show på Lidingö Danscenter och för att det ska bli en så bra och effektfull föreställning som möjligt vore det bra om ungdomarna kan ta med sig lite kläder hemifrån. Alla är med i båda danserna;
– ”Bird set free”: Vita kläder. Det kan vara byxor, tröja, klänning, kjol. Jag tar också med kläder från kostymförrådet att komplettera med. Tänk på att kläderna måste vara stretchiga och dansvänliga.
– ”Lips are movin”: Jeans i valfri färg som ni kan röra er i, svarta strumpor och sneakers/gympaskor. Överdel lånas av dansskolan.
Det vore toppen om kläder kan tas med till danslektionen den 29/11 så att ungdomarna hinner testa med kläder och vi kan hjälpa till med kläder om någon skulle sakna något.
Hälsningar,
Maria Pihl &Tove Ahl

Anmälan om medverkan i elevshowen.

Här kan du anmäla om du (ditt barn) ska medverka i elevshowen eller inte. Informationen går direkt till din danslärare.
Detta är mycket viktigt för lärarens planering, så elevshowen blir en så positiv upplevelse som möjligt för de medverkande.