Coronainfo

Undervisningen fortsätter.

Uppdatering 1/10 2021

Samhället öppnade upp den 29/9 vilket är mycket glädjande förstås, men vi vill påpeka att man fortfarande inte får komma till dansen med förkylnings-symptom eller annat som kan smitta.
Samma regler gäller som tidigare – att anhöriga/kompisar inte ska vänta inomhus – i alla fall under resten av  höst-terminen – så ser vi hur det utvecklar sig.
Kanske kan vi plocka fram möblerna igen till nästa termin:)

De som vistas i våra lokaler ska fortsätta tvätta händerna eller ta handsprit.

Vi önskar er fortsatt god hälsa under hösten:)

 

Uppdatering 11/1 2021

Efter samtal med FHM vet vi nu att vi kan fortsätta så som vi har gjort med de åtgärder vi redan har infört för att förebygga smittspridning.

Vissa grupper kommer att ha ett lägre maxantal än de hade i höstas.

 

Uppdatering 10/1 2021

Regeringen har kommit med nya riktlinjer som började gälla den 10:e jan. När vi vet exakt vad som gäller för just oss kommer vi att informera er om det innebär några ändringar.

Vi kommer även fortsättningsvis, vara mycket noga med att följa de regler som gäller för att minska smittspridning.

Lidingö Danscenter har beslutat att hålla dansskolan öppet så länge det går att göra utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och så länge de större dansskolorna i Stockholm har öppet.

Vi kommer omedelbart informera alla elever om någon ändring sker. Som alltid kan du se vad som gäller just din grupp under Terminstider.

Det som gäller alla är att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning eller annat som kan smitta.
Tvätta händerna ofta och noggrant – före och efter lektionerna.
Vi har även handsprit i alla danssalar.

Vad händer med min kursavgift om dansskolan måste stänga pga myndighetsbeslut?
Om läget förändras så att myndighet beslutar att vår verksamhet tillfälligt ska stängas kommer vi att skjuta upp lektionerna tills det är tillåtet att starta igen. Ingen kursavgift kommer att förverkas, utan undervisningen kommer bara att flyttas på tills det är godkänt att öppna igen.
Scroll to Top